Pikante tigerrejer i Marsalasauce

Pikante tigerrejer i Marsalasauce
Pikante tigerrejer i Marsalasauce

Gamberi picante alla Marsala

Ingredienser 4 personer
1 knust fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 frisk chilipeber med kerner
2 dl marsala vin
12 friske tigerrejer
Hakket persille

Varm olien op på mellemblus sammen med hvidløg og chili. Når hvidløgen er blevet klare tilsættes rejerne og der skrues op for blusset. Lad dem stege 1 minut før marsalaen tilsættes. Rejerne skal skifte farve fra grå til lyserøde. Steg ikke rejerne for længe (3-4 minutter), da de ellers vil blive tørre og hårde i kødet.

Bland persillen i lige inden servering.

Servér lunt flûte til.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s