Grøn gazpacho
Grøn gazpacho

En ren vitaminbombe

Ingredienser 4 personer
100 gr babyspinatblade
1 fed hvidløg, groft hakket
1 lille løg, groft hakket
½ agurk, hakket
2 stængler bladselleri, renset og hakket
½ grøn peberfrugt, hakket
½ fennikel, hakket
Saften fra 1 lime
2½ dl æblejuice
4 dråber tabasco
Baby- eller bønnespirer til pynt
Salt og peber

Kom alle ingredienserne, undtagen babyspirer, i en blender og blend i ca. 2 minutter indtil alt ensartet og jævnt.

Smag til med salt og peber og evt. tabasco. Retten skal ikke være stærk, men må godt have en let pikant eftersmag.

Hæld vædsken op i en skål gennem en fintmasket si og sæt den så overdækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Servér i shotglas til f.eks. fisk og skaldyr eller grillet fjerkræ.
Pynt med babyspirer på toppen.

Velbekommen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s