Tunbøffer med rødløg og kapers

Tunbøf med rødløg
Tunbøf med rødløg

Ingredienser 4 personer
4 tunbøffer (175-200 gr pr. stk.)
3 spsk olivenolie
2 rødløg skåret i fine skiver
1 glas hvidvin
2 spsk hakkede kapers
1 laurbærblad
Hakket bredbladet persille til pynt
Salt og peber

Varm olien op på mellemvarme i en stor pande. Svits løgene til de er bløde i ca. 5 minutter. Tilsæt kapers, hvidvin, laurbærblad, salt og peber, og lad det koge lidt ind. Imens duppes tunbøfferne tørre med køkkenrulle.
Tag løgblandingen op og stil til side. Skru lidt op for varmen og steg bøfferne i 2-3 minutter på hver side. Tunbøffer skal ikke være gennemstegte, men skal være lidt bløde indeni.
Tag bøfferne af og anret dem på et fad.

Kom løgblandingen tilbage på panden og steg videre i ca. 3 minutter indtil det meste væske er fordampet.

Kom løgblandingen ovenpå bøfferne og drys persillen over. Du kan sgatnes servere en let og kølig rødvin til denne ret – f.eks. en god Chianti.

Velbekommen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s